15 minuten aan ps5 pre-order

Om een playstation 5 te bemachtigen moest je afgelopen week heel snel zijn. Binnen 15 minuten was de PS5 echter al weg. Bij alle sites met de (zogenaamde) ps5 pre order waren de schappen snel leeg. Waarom zeggen wij “zogenaamde” ps5 pre order? Wij twijfelen namelijk aan de pre-order zelf. Een x aantal sites bezocht na bekendmaking, 13 minuten om precies te zijn, maar bestellen was niet mogelijk. En dat terwijl bijna alle nieuwssites aangeven dat bij bijvoorbeeld Bol.com pas na 15 minuten aan ps5 pre-order de winkel leeg was. Wij ervaarde dat anders.

PS5 pre order

Dat voor veel gamers de ps5 niet te bestellen is, is een domper. Dan komt de Playstation 5 uit en dan is hij niet te koop. Wij waren een 13 minuten na bekendmaking online bij diverse webwinkels de ps5 prijs aan het vergelijken en overal stond ” nog niet leverbaar” of “uitverkocht”.

Ps5 bestellen

Stel je hebt wel de ps5 pre-order kunnen afhandelen, heb je daarmee de Playstation 5 echt in huis? Nee, dat niet! Wie het eerst komt die het eerst maalt en mocht je worden geselecteerd voor een pre-order, dan heb je mazzel. De kans is erg klein….

Toch nog kans?

Net als bij de ps4 kwamen er binnen een maand veel meer consoles uit en betaalde je nog iets later veel minder. Doe geen aanbetaling of iets anders want dat is allemaal onzin! Toch nieuwsgierig? Check de onderstaande sites…