Beste playstation 5 games

Beste Playstation 5 games? De meningen zijn uiteraard verdeeld wat de beste games voor de PS5 zullen zijn. Elke gamer heeft zijn eigen game voorkeur en hierover zullen we het ook nooit eens worden. Wel kunnen we je in dit artikel vertellen welke games er het best worden verkocht. Nu is dat voor de PS4 maar zometeen natuurlijk voor de Playstation 5. Welke games kunnen we voor de PS5 verwachten en welke spellen zullen er tot de top behoren, dus beste PS5 games!


Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…

Playstation 5 games kopen

Terwijl de hele game wereld gespannen afwacht wanneer de Playstation 5 uitkomt is er ook een grote groep gamers die zichzelf een hele andere vraag stelt. Welke Playstation 5 spellen komen er uit? Denk nou even simpel na…. de Playstation 5 zal dezelfde games hebben als de Playstation 4. De verkoop van de meeste Playstation spellen is zo goed gegaan dat het bijna onmogelijk is om deze Playstation games niet in een nieuw jasje van de 5 te steken. Je kunt zelf wel een paar Playstation 5 games bedenken die we zeker terug gaan zien op ons beeldscherm. Hieronder een overzicht met PS5 games

 • Grand theft
 • Fifa 20
 • Call of Duty
 • Horizon Zero Down
 • Oddworlds
 • God of War
 • FortNite

Zodra we weten wanneer de Playstation 5 release datum is dan geven we je direct een seintje. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de beste Playstation 5 games? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Goedkope Playstation 5 games

Niet alleen de vraag welke PS5 games komen er uit maar ook hoe je de games goedkoop kunt kopen is relevant. Hoe kunnen wij binnenkort goedkope Playstation 5 games kopen? Kun je zometeen nog een tastbare schijf kopen of gaat alles via de Playstation 5 store? Gaat Sony de Playstation 5 plus module uitbreiden naar echte abonnementen? Kun je zometeen maandelijks, als een soort Netflix, gebruik maken van de PS5 plus module? Krijg je privileges als je gold member bent en krijg je dan korting met een PS5 games aanbieding? De Playstation 5 release datum in Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in 2020. Zoals je zelf al meemaakt veranderen dingen razendsnel en kun je dus heel wat veranderingen verwachten binnen de games. Het online gedeelte van Playstation 5 zal ook in de 5e versie zwaar doorontwikkeld zijn.

Beste PS5 games

Iedereen is heel enthousiast over de Playstation 5 maar het is niet alleen de console die een generatie maakt maar juist de games. Sony heeft wat dat betreft een gat in de markt geslagen met hun exclusieve titels op de Playstation 4 en PlayStation VR.  Maar hoe vertaalt dit zich naar de beste Playstation 5 games? Waarschijnlijk heel simpel, de beste Playstation 4 games overzetten naar de Playstation 5. Zodra je de Playstation 5 games kunt kopen zullen wij je een compleet overzicht aanleveren!

Welke PS5 games kun je nu kopen?

Nu nog even geen want de PS5 release heeft nog niet plaatsgevonden. Wel zien we op de PS4 steeds meer games die in de buurt komen van de PS5 verwachting. Wist je dat je bijna 900 spellen voor de Playstation kunt kopen? Diverse PS games in verschillende genres. Van sport tot schietgames. Van heel goedkoop tot vrij prijzig. Check hieronder een compleet overzicht van alle Playstation games:

Update: 1-10-2019

The Last Of Us (part 2)

 • Meest spannende gameplay
 • gevechten,
 • vloeiende bewegingen
 • dynamische sluipacties
 • schitterende graphics

The Last of Us Part II is een survival horror action-adventurespel in ontwikkeling bij Naughty Dog. Het spel wordt uitgegeven door Sony Interactive Entertainment en zal exclusief uitkomen voor de PlayStation 4. Het is een vervolg op The Last of Us, dat in 2013 uitkwam.

“I’m gonna find…and I’m gonna kill…every last one of them.”

Update 20-8-2019:

Playstation neemt ontwikkelaar Insomniac over.

Insomniac Games, welke gamer kent het bedrijf niet? Met games als Ratchet en Clank, Spider Man en Resistance is de ontwikkelaar wel bekend voor elke Playstation fanaat. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren negentig en het leek erop of het al van Sony Playstation was. Toch maakte het bedrijf rond 2013 / 2014 een aparte move. Insomniac Games maakte in die periode aparte exclusieve games voor de X-box 360. Dit tot ergenis van Playstation.

Playstation Insomniac Games

Inmiddels is er bekend gemaakt dat Playstation de ontwikkelaar heeft overgenomen. Hiermee probeert Sony Playstation een exclusieve speler in de games te worden. Goed nieuws voor ons en alle andere PS spelers dus!

Games en spellen

Inmiddels heeft Sony al heel wat games op de Playstation. In onderstaand overzicht zie je welke…