Playstation 5 nieuws?

Playstation 5 nieuws en info..

Playstation 4 kopen?

Playstation 5 nieuws

Elke gamer wil op de hoogte blijven van het laatste Playstation 5 nieuws? Bij playstation5kopen.com hebben wij het nieuwste PS5 nieuws voor je en daarbij nog veel meer informatie! Wat dacht je van de Playstation 5 release datum of de goedkoopste Playstation 5 aanbiedingen? Of het laatste nieuws over de nieuwe Playstation 5 prijs en waar je de nieuwste Sony Playstation 5 in Nederland goedkoop kunt kopen.  Of misschien wil je wel alleen maar nieuws over de beste Playstation 5 games online en wil je prijzen vergelijken. Hoe zit de nieuwe Playstation 5 controller er uit en wat kun je er mee? Uiteindelijk wil je de laatste informatie over de PS5 en het liefst met een beetje een realistische blik. Mooi dan zit je goed bij ons want wij hebben dat! Welke informatie kun je allemaal vinden en wat is er bekend over de nieuwe Sony Playstation 5?

 


  • playstation 5 concept 4
  • playstation 5 concept 3
  • playstation 5 concept 2

Playstation 5 release datum Nederland

Zoals je waarschijnlijk al weet is Nederland nou niet echt het land waar de Playstation 5 release datum als eerste zal plaatsvinden. Toch hoef je geen maanden te wachten om de Playstation 5 te bestellen! Laten we snel terugkijken naar hoe het met de originele PlayStation 3 en Playstation 4 verkoop ging. Er zat 7 jaar tussen voordat Sony de nieuwe Playstation op de markt bracht. Om dan een uitspraak te kunnen doen op de vraag “wanneer kunnen we de Playstation 5 in Nederland verwachten?” dan zou dat rond 2020 moeten zijn. Eind 2019 is dus een prima moment om de nieuwe Playstation 5 te bestellen in de pre order.

Niet alleen wij maar ook andere PS5 fans en bedrijfsanalisten denken dat je de PlayStation 5 in 2020 in de winkel ligt. Het is niet onmogelijk dat de lancering van de Playstation 5 al in 2019 is en we de PS5 in dat jaar dus al kunnen bestellen. Er zijn echter twee belangrijke factoren die de releasedatum van de Playstation 5 in Nederland in de weg zitten.
De PlayStation 4 wordt nog steeds goed verkocht. Kijkend naar de verkoopcijfers is de Sony Playstation 4 de grootste. Dus waarom zou je een PS5 op de markt brengen terwijl de PS4 ook nog goed verkoopt? Daarnaast zijn er enkele grote exclusieve games op komst voor de Playstation 4. Hoewel de PS4 bijna vijf jaar oud is zijn er verschillende grote spellen in de maak die je binnenkort kunt kopen. Waarvan de meeste PS4 Games in 2019 zullen verschijnen. Dat wekt dus de suggestie dat je de Playstation 5 niet in 2019 kunt kopen.
Welke spellen komen er dan nog op de Playstation 4? Wat dacht je van Death Stranding, The Last of Us Part 2 , Days Gone en nog een paar andere games.
Aangezien de PlayStation 4 Pro nu meer dan geschikt lijkt om 4K-games aan te kunnen (hoewel het zijn toevlucht moet nemen tot opschalen om aan die resolutie te voldoen) is het voor Sony nog niet nodig om nog een 4K-compatibele gameconsole te verkopen. 2 simpele redenen om de Playstation 5 release datum dus nog uit te stellen! Met dat gezegd te hebben zal de lancering van de PS5 hoogstwaarschijnlijk ergens in 2020 plaatsvinden. 2019 blijft niettemin een mogelijkheid om de PS5 wel in een pre-order online te bestellen.

Pre order? Bestel als eerste de Playstation 5


Playstation 5 specificaties

Wat kun je verwachten wat betreft nieuwe playstation 5 specificaties? Helaas weten wij ook nog niet wat de specifieke Playstation 5 specs zullen worden. Zodra we informatie krijgen over de Playstation 5 specs dan laten we je dat meteen weten. Naar verwachting kun je de Ps5 in 2020 kopen en zullen de specificaties in 2019 bekend worden gemaakt. Het enige wat je wel kunt verwachten qua PS5 specs is dat de gameconsole waarschijnlijk zonder problemen games in native 4K en met HDR kan weergeven. Blue-ray zal de playstation 5 waarschijnlijk ook nog wel hebben. Een grote groep gamers vind het nog steeds fijn om een tastbare schijf te hebben terwijl de online shop van Playstation een perfect alternatief is. Het zal dan niet de gewone blue-ray zijn maar de 4k-blue-ray versies. De x-box heeft die namelijk al. Aangezien Sony nog steeds niets officieel heeft aangekondigd met betrekking tot de PlayStation 5 specs kunnen we alleen maar speculeren over hoe de hardware-specificaties van de komende gameconsole eruit zullen zien. 4k een dikke processor of 1gb opslag is nog allemaal een raadsel. Tuurlijk kun je een aantal specificaties van de nieuwe Playstation 5 wel zelf bedenken. Sony heeft nauw samengewerkt met AMD als het gaat om de PlayStation 4. In de PS4 zat zowel een AMD-processor als een AMD grafische kaart. Er is geen reden om dit te veranderen, vooral als je bedenkt hoe geweldig de Ryzen-CPU’s van AMD zijn en hoe het bedrijf volledig in staat is om een ​​echte 4K-ready GPU te maken. Op de geheugenafdeling kunnen we een snellere RAM verwachten, evenals een grotere totale capaciteit. Waarschijnlijk krijgt de Playstation 5 12 of 16 GB aan GDDR6-geheugen. Het is onwaarschijnlijk dat we de HBM2 deze keer zullen zien wat betreft de duur van het gebruik.
Wat opslag betreft is het veilig om te zeggen dat in de PS5 een harde schijf van 1 TB een absoluut minimum zou zijn. De Playstation 4 Pro had nog geen eens een optie van 500 GB terwijl de vorige twee versies van de PS4 dat wel hadden. Een minimale 1TB kunnen we dus wel verwachten in de Playstation 5. Bovendien zal opslag vrijwel zeker op HDD-gebaseerd blijven aangezien SSD’s nog steeds vrij prijzig zijn en hun superieure prestaties beperkte voordelen bieden voor een goede game console.
Uiteindelijk draait alles dus om waarde en geld. Dus hoewel de PlayStation 5 er op het moment van ronddraaien misschien niet zo indrukwekkend uitziet op papier zijn we er zeker van dat de software-optimalisatie wel goedkomt. Sony heeft gelukkig nog wat tijd om de ervoor te zorgen dat je heel wat kunt verwachten van de Playstation 5 specs.

Playstation 5 games

Je bent uiteraard benieuwd naar de nieuwe Playstation 5 spellen! Welke games kunnen er op de Playstation 5 gespeeld worden? Ea-sports met FIfA 19 en natuurlijk UFC. Maar ook Grand theft auto 5 en Call of Duty staan hoog op het verlanglijstje van veel PS gamers. FortNite met een speciale editie en nog veel meer exclusieve Playstation 5 games. Veel bekende Playstation spellen alleen dan in een nieuw jasje voor de speciale 5 editie. Meer informatie over playstation 5 games?

Playstation 5 prijs

Wat is de goedkoopste Playstation 5 prijs?  Een veelgestelde vraag onder de nieuwsgierige Playstation gamer. De Playstation 5 prijzen liggen volgens kenners rond de €500. De nieuwe PS5 gameconsole ligt volgens verwachting eind 2020 of begin 2021 in de winkel. Omdat alle winkels en webshops in Nederland de Playstation 5 release datum hanteren en op hetzelfde moment de PS5 verkopen zorgt dit ervoor dat de prijzen van de Playstation 5 erg concurreren onder de online webshops. Uiteraard is er wel een bodemprijs maar veel winkels zullen interessante PS5 prijzen promoten. Soms kun je dan online los de goedkoopste Playstation 5 kopen en soms zal een bundel je veel meer voordeel geven. Dus koop je de Playstation 5 los of wil je er al gelijk een aantal nieuwe spellen bij? Dit soort varianten maken dus uit wat de Playstation 5 prijs zal zijn. Na de PS5 release datum begint de Playstation 5 pre order. Dit is het moment dat je de PS5 online kunt bestellen en dat zorgt ervoor dat je de beste Playstation 5 aanbieding online kunt zoeken. Zo kun je er ook voor zorgen dat je het goedkoopste Playstation 5 model koopt. Met de pre-order bestel je de Playstation vooraf en ontvang je hem dus later. Je kan dus als eerste in Nederland met de PS5 spelen. Zodra de eerste lading Playstations 5 is uitverkocht zal het een paar maanden duren voordat winkels weer een nieuwe voorraad hebben. Zoeken naar de beste Playstation 5 aanbiedingen online hoeft niet want dat doen wij al voor je! Wij zoeken uit waar je een PS5 editie met korting kunt kopen. Wij vergelijken dagelijks verschillende websites met hun Playstation 5 prijzen.

Playstation 5 VR

Kunnen we ook een PS5 VR bril verwachten? Ja zeker weten dat Sony een speciale Playstation 5 Virtual Reality bril gaat ontwikkelen. De geruchten gaan zelfs dat er een betere combinatie komt van de Playstation VR en de Playstation 5. Nu met de huidige PS VR is het spelen in combinatie met de Playstation 4 niet mogelijk. Als je speelt met de PS VR dan ben je eigenlijk in je eigen game wereld. Met de komst van de Playstation 5 VR zal de virtual reality er heel anders uitzien. Combineren tussen PS5 en de VR is dus mogelijk. Jij speelt je VR 5 games en tegelijkertijd speelt een vriend of andere gamer op je tv. Ook de controllers van de Playstation 5 VR zal er anders uit gaan zien in de PS5 VR 2 editie. Meer controle en game belevenis en vooral gericht op een exclusieve Virtual Reality wereld. Wat de Playstation 5 VR prijs is of wat hij gaat kosten laten we je zo snel mogelijk weten. Dit geldt uiteraard ook voor de PS5 VR games.

Goedkope Playstation 5 kopen

De PS5 prijs ligt rond de €500 maar hoe kun je een goedkope playstation 5 kopen? Wil je niet teveel betalen dan is het handig dat je opzoek gaat naar de goedkoopste Playstation 5. Dat doe je door te zoeken naar winkels die de Playstation 5 verkopen met kortingen en met de speciale playstation 5 aanbiedingen. Bij de PS5 release en pre-order horen natuurlijk ook goedkope Playstation 5 deals. Met deze PS5 aanbiedingen betaal je net iets minder waardoor de Sony gameconsole goedkoper is. Ook al scheelt het je maar een paar tientjes het is toch geld! De verschillen in de Playstation 5 prijzen liggen aan de pakketten zelf. Koop je een complete bundel of de Playstation 5 los. Neem je een extra controller en games of wil je alleen de PS5? Wat kun je dan verwachten als je de nieuwe Playstation 5 koopt? Hiervoor heb je het Playstation 5 systeem zoals je ook de Playstation 4 kon kopen. De prijs van de PS5 is exclusief de games. De Playstation 5 games moet je dus zelf nog kopen. Eigenlijk hetzelfde als bij de playstation 4. Tuurlijk is €400 á €500 een hoop geld voor een spelcomputer maar deze prijzen hebben we al vaker gezien bij spelcomputers van Sony. Zowel bij de PS3 als de Playstation 4 prijs. Volgens ons eigenlijk wel een goede prijs voor de Playstation 5. Je krijgt er namelijk een super gelikte gameconsole van Sony voor met alles erop en eraan. Als je slim bent dan doe je dus wel één ding voordat je een nieuwe playstation 5 koopt. Namelijk de beste aanbieding zoeken! Na de release gaan wij de Playstation 5 prijzen vergelijken van de verschillende websites en winkels. Zo ben je er zeker van dat je kunt profiteren van de goedkoopste Playstation 5 aanbieding!

Playstation 5 aanbieding

Hoe werkt een PS5 aanbieding via onze website? Vanaf het moment dat de Pre-order Playstation 5 in Nederland begint vergelijken wij dagelijks alle websites die een Playstation 5 actie verkopen. De PS5 prijzen zetten we naast elkaar en laten jou de winkel zien waar je het goedkoopste playstation 5 console kunt kopen online. Hoe verdienen wij dan geld? Als bepaalde winkels dezelfde Playstation 5 prijs hebben dan vragen ze ons om hun website bovenaan te plaatsen en hun PS5 aanbieding te promoten. Zo verdienen wij geld en bespaar jij tijd met de PS5 prijzen vergelijken. Wil jij ook de Playstation 5 kopen houdt dan deze aanbiedingen in de gaten! Zo ben je er zeker van dat je de goedkoopste Playstation 5 koopt. Door het vergelijken van de verschillende PS5 acties en deals zoals wij doen op Playstation5kopen.com bespaar je veel geld waarmee je misschien wel een paar extra Playstation 5 games kunt kopen.