Nog geen prijs verhoging voor de Playstation 5

Nu veel mensen thuis in een soort van quarantine zitten en het COVID-19 de wereld beheerst zou dat ook weleens gevolgen kunnen hebben voor de Playstation 5. Vooralsnog hoeven we ons geen zorgen te maken meldt Sony. Maar wat zouden de consequenties kunnen zijn als het nog veel langer zo doorgaat?

  • De Sony fabriek komt stil te staan vanwege personeelstekort.
  • Aanlevering materialen duren langer.
  • Transport is gestaakt.
  • Prijsverhoging.

De Sony Playstation fabriek

De “echte” fabriek waar ze nu de Playstation 5 bouwen ligt in Japan. Voorlopig draaien ze in Japan gewoon door. Het aantal besmettingen in Japan is zeer laag in vergelijking met andere landen van dit formaat.

Aanlevering materialen duren langer

Wat wel een probleem zou kunnen worden is de aanlevering van de materialen. Voorlopig heeft Sony wel genoeg voor een eerste levering maar als de vraag heel groot wordt naar de Playstation 5 dan zou dit kunnen betekenen dat er vertraging komt.

Vertraging transport

Op alle websites zien we het al staan, vertraging. De vertraging komt vaak door de aanlevering en transport van de producten. Voor nu nog steeds geen probleem want de Playstation 5 is nog niet uit. Gaat dit langer duren dan lopen we risico.

Prijsverhoging

Wanneer we dit bovenstaande rijtje optellen dan denken we al snel aan een prijsverhoging. Toch hoeft dat niet beste gamer. We zien ook dat de benzineprijzen en energietarieven omlaag gaan. Ook hier laten we ons dus nog niet gek maken en gaan van het positieve uit. Voorlopig hoeven we ons nog niet druk te maken en zowel dan vinden we vast een mooie Playstation 5 bundel die het goedkoper maakt.

Verschil tussen PS4 en PS5

Wat zijn de verschillen tussen de nieuwe Sony Playstation 5 en Playstation 4? Veel sites die nu de vergelijking tussen de Xbox series x en PS5 maken maar daar hebben wij geen tijd voor haha.Wij vergelijken graag alleen maar Playstations! Wil je meer weten? Check ons blog ‘PS4 vs PS5, wat zijn de verschillen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Playstation 5!

 

[wp-rss-aggregator]