Playstation 5 pre order?

Waar is de Playstation 5 pre order en waar kan je de PS5 bestellen? Misschien wel de eerste vraag die veel gamers zichzelf stellen want veel willen als eerste de PS5 kopen. Voordat je games of spelcomputers in de winkels kunt kopen, kan je ze online bestellen, dat noemen we een pre-order. Voor de Playstation 5 pre order geldt dat je hem dan kunt reserveren. Kortom, voordat je de Playstation 5 kunt kopen in de winkel kun je hem bestellen middels de pre order online. Maar waar is een Playstation 5 pre order en kan dit eigenlijk wel? In dit artikel geven we je meer informatie over de Playstation 5 pre-order en de risico’s.


uitverkocht

bol playstation 5


Ga jij de PS5 pre-orderen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

PS5 kopen

Voor rond de €500 kun je zo meteen de Playstation 5 kopen. Dit ligt er natuurlijk wel aan waar je de PS5 koopt en of je profiteert van een aanbieding. Op playstation5kopen.com houden we je graag op de hoogte van de beste Playstation 5 aanbiedingen. Dit doen we door Playstation 5 prijzen te vergelijken. Zodra de Playstation 5 release heeft plaatsgevonden zorgen we ervoor dat je kunt profiteren van de goedkoopste Playstation 5 prijs.

PS5 pre order

Nog voor de gameconsole in de winkel ligt kun je bij veel winkels gebruik maken van de zogenaamde Playstation 5 pre order. Je plaatst dan een bestelling van rond de €50 en hiermee geeft de winkel aan dat je dan de PS5 gereserveerd hebt. Klopt dit wel? Volgens ons niet beste gamers! Deze winkels weten namelijk helemaal niet hoeveel consoles ze kunnen bestellen. Het zou dus zomaar kunnen dat je naast de pot piest. Die €50 krijg je wel terug maar je hebt de playstation 5 niet binnen terwijl je dacht dat je hem zou ontvangen.

Pre order Playstation 5

Buiten de €50 die je neer tikt loop je nog meer risico. Wat als de winkel waar je de Playstation 5 pre-order hebt gedaan failliet gaat? Dan ben je ook je €50 kwijt. Nu is €50 geen ramp maar wat als het om meer geld gaat? De pre-order is een soort van loterij! Je neemt de gok maar weet niet of je wat wint.

Waar is de PS5 pre order?

Winkels als Mediamarkt, Nedgames, Bol.com, Coolblue, Gamemania hebben een zogenaamde pre-order. Je reserveert de PS5 en denkt dat je hem krijgt. De kans dat je hem ontvangt is niet uit te rekenen….je maakt kans en dat is het.

Goedkoopste Playstation 5 prijs

De beste Playstation 5 prijs is wat ons betreft de goedkoopste Playstation 5. Betaal je bij de ene winkel €499 en bij de andere webshop €450 voor dezelfde PS5 bundel dan promoten wij de winkel met de de Playstation 5 actie van €450. Uiteraard kijken we naar de totale aanbieding en checken we gelijk of er geen addertjes onder het welbekende gras zitten. Denk hierbij aan levertijd en eventuele bezorgkosten en kosten als je de Playstation 5 retour wil sturen. We vergelijken niet alleen de shops waar je een losse Playstation 5 kunt kopen maar ook de winkels met PS5 bundels. De Sony Playstation 5 gameconsoles met een extra controller en de nieuwste PS5 games. Onze tip is dus wachten op de Playstation 5 release en dan pas kopen.

De Playstation 5 pre order

Wil je wel gebruik maken van de PS5 pre order en het gokje wagen? Misschien ontvang je hem namelijk wel als eerste? Schrijf je dan hieronder in voor de playstation 5 pre order prijs alert. Je krijgt dan automatisch als eerste een melding!

Playstation 5 pre order alert!

uitverkocht

bol playstation 5

PS5

Wanneer kunnen we die PS5 verwachten en wat kan dat apparaat allemaal, horen we je denken! Goeie vraag en dat is precies waar we het over gaan hebben. We geven je het laatste Playstation 5 nieuws, leuke feitjes en een aantal video’s en afbeeldingen van hoe de nieuwe Playstation 5 eruit kan zien. Geen blabla maar gewoon keiharde feiten die er nu zijn.

Wanneer komt de Playstation 5 uit?

Sony heeft een bepaalt patroon in het uitbrengen van de Playstation. Om de 7 jaar brengt Sony een Gameconsole uit. In 1994 begonnen met het eerste model en nu in 2020 model 5. Voor nu is de voorspelling dat je de Playstation 5 in november 2020 kunt kopen.

Playstation 5 kopen

Hoeveel Playstation 4 zijn er verkocht?

Deze vraag krijgen en horen we vaak. Misschien nog interessanter is hoeveel modellen er in totaal zijn verkocht. Inmiddels heeft Sony al meer dan 425 miljoen Playstations verkocht! En weet je wat leuk is? De Playstation 2 ging het meeste over de toonbank…

PS1

1994
1993
0
Miljoen keer verkocht

PS2

2000
2000
0
Miljoen keer verkocht

PS3

2006
2006
0
Miljoen keer verkocht

PS4

2013
2013
0
Miljoen keer verkocht

Wanneer, wat en hoe dan?

We houden het kort beste gamer! Wat weten we tot nu toe over de nieuwe Sony PS5? Volgens ons is het momenteel heel simpel en niet al te ingewikkeld. (ook al schrijven andere sites van wel)…

  • Wanneer komt de PS5? Verwachting is eind 2020
  • Wat is de PS5 prijs? Rond de €400 net als alle andere Playstation consoles
  • Wat zijn de Playstation 5 specs? Teveel om op te noemen… zie de pagina over de specs. We weten wel dat Sony zwaar gaat inzetten op snellere of geen laadtijden (bijna niet mogelijk) en op social gaming
  • Wat kunnen we verwachten? Een snelle gameconsole die veel beter wordt dan de PS4
  • Waar kan ik de PS5 kopen? Bij ons en verschillende andere webshops. Vergelijken bespaart een hoop geld, en dat doen wij
  • Waarom hier? Wij checken tijdens de release de beste PS5 aanbiedingen en dat is sowieso beter
  • Komt er een PSVR 2? Zeker! Een combinatie is ook zeker mogelijk. De geruchten gaan dat de nieuwe Playstation 5 VR ook meer inspeelt op beweging en sport. Jaja lekker healthy….
  • PS5 games? Bijna allemaal dezelfde titels als op de Playstation 4 alleen in een nieuw jasje. Daarnaast is het waarschijnlijk ook mogelijk om je PS4 games te spelen.

Onder alle aanmeldingen verloten wij een gratis PS5

€5 per maand

12 maanden ps5 plus

€8,33 per maand

3 maanden ps5 plus

€8,99 per maand

1 maand ps5 plus

Playstation 5 controller

Veel gamers reageerde enthousiast op de nieuwe playstation 5 controller. Tuurlijk lijkt het model enigzins op de PS4 controller maar dat komt omdat dit model ook al echt lekker speelt. Met een paar aanpassingen is dit model echt wel een mooie ps5 controller geworden.

Playstation 5 kopen

Playstation 5 controller black

Je bent enthousiast over de nieuwe playstation 5 controller alleen bevalt de kleur wit je niet. Daarom is er naast de white controller ook de Playstation 5 black controller. Zelfde functies en dezelfde specs alleen de kleur zwart.

Playstation 5 kopen