Playstation 5 spellen

PS5 spellen? Ben je opzoek naar de nieuwe Sony PS5 games of  de beste Playstation 5 games? Terwijl de hele game wereld afwacht wanneer de Playstation 5 uitkomt is er ook een grote groep gamers die zichzelf een hele andere vraag stelt. Welke Playstation 5 spellen komen er uit? Denk nou even simpel na beste gamer. De Playstation 5 zal dezelfde games hebben als de Playstation 4 alleen in een nieuw jasje. De verkoop van de meeste Playstation spellen is zo goed gegaan dat het bijna onmogelijk is om deze Playstation games niet uit te brengen. Je kunt zelf wel een paar Playstation 5 games bedenken die we zeker terug gaan zien op ons beeldscherm.

  • Grand theft
  • Fifa 21
  • Call of Duty
  • Horizon Zero Down
  • Oddworlds
  • God of War
  • FortNite

Zodra we weten wanneer de Playstation 5 release datum is dan geven we je direct een seintje.


Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…

Beste Playstation 5 games

Iedereen is heel enthousiast over de Playstation 5 maar het is niet alleen de console die een generatie maakt maar juist de games. Sony heeft wat dat betreft een gat in de markt geslagen. Met exclusieve titels op de Playstation 4 en PlayStation VR komt er heel iets moois aan.  Maar hoe vertaalt dit zich naar de Playstation 5 spellen? Waarschijnlijk heel simpel, de beste Playstation 4 games overzetten naar de Playstation 5. Zodra je de Playstation 5 games kunt kopen zullen wij je een compleet overzicht aanleveren!

Goedkope Playstation 5 games

Welke PS5 games komen er uit maar ook hoe je de games goedkoop kunt kopen is relevant. Hoe kunnen wij binnenkort goedkope Playstation 5 spellen kopen? Kun je zometeen nog een tastbare schijf kopen of gaat alles via de Playstation 5 store? Gaat Sony de Playstation 5 plus module uitbreiden naar echte abonnementen? Kun je zometeen maandelijks, als een soort Netflix, gebruik maken van de PS5 plus module? Krijg je privileges als je gold member bent en krijg je dan korting op Playstation 5 games? De Playstation 5 release datum in Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in 2020. Zoals je zelf al meemaakt veranderen dingen razendsnel en kun je dus heel wat veranderingen verwachten binnen de games. Het online gedeelte van Playstation 5 zal ook in de 5e versie zwaar doorontwikkeld zijn.

PS5 games kopen?

De PlayStation 5 release heeft nog niet plaatsgevonden. Wel zien we op de PS4 steeds meer games die in de buurt komen van de PS5 verwachting. Wist je dat je bijna 900 spellen voor de Playstation kunt kopen? Diverse PS games in verschillende genres van sport tot schietgames. Van heel goedkoop tot vrij prijzige games. Check hieronder een compleet overzicht van alle Playstation games:

Games en Playstation 5 spellen

Inmiddels heeft Sony al heel wat games op de Playstation. In onderstaand overzicht zie je welke…