playstation 5 uiterlijk

Playstation 5 uiterlijk

11 juni om 22.00 uur vond het PlayStation 5 event plaats. Er werden diverse bekendmakingen gedaan wat betreft de PS5 prijs, games maar ook het uiterlijk van de nieuwe playstation 5. Normaal gesproken kunnen dit ook slaapverwekkende events zijn maar dat was deze zeker niet!

Sony onthult uiterlijk PlayStation 5 zonder schijflade

Aan het einde van de presentatie of Gaming-evenement kwam het ontwerp van de PlayStation 5. Het Japanse bedrijf komt met een versie met en ook zonder optische drive. De PlayStation 5 staat verticaal op een voet en heeft witte licht zijpanelen met daartussen een zwarte basis met blauwe verlichting. Waar we voorheen vooral een heokig design zagen heeft dit model PS5 meer rondingen. De console kan ook horizontaal neergezet worden. Het ontwerp sluit perfect aan bij het uiterlijk van de DualSense-controllers, die Sony al eerder toonde.

PlayStation 5

 

Playstation 5 uiterlijk

Aan de voorkant van de nieuwe PS5  zitten een usb- en usb-c-poort. De overige aansluitingen waren niet zichtbaar in de revealtrailer op het event. Aan de rechter voorkant zit verticaal de optische schijfingang maar er komt ook een variant die geen discdrive heeft. Zien we hiermee de PlayStation 5 Digital Edition of pro? Er is geen Playstation 5 prijs bekend gemaakt.

Sony PlayStation 5

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Playstation 5!