playstation 5 controller aanbieding

Playstation controller gratis

We wachten met z’n allen met smart op de Playstation 5 maar moeten nog even geduld hebben. Diverse sites die roepen dat de grote PS5 onthulling in juni zal plaatsvinden. Echter schreven deze sites ook dat de releasedatum waarschijnlijk in februari 2020 zou zijn. Allemaal geruchten waar we geen ene moer aan hebben. Maar weet je waar je wel wat aan hebt? Aan een nieuwe controller. Het is niet de nieuwe Playstation 5 controller maar het model van de PS4. Waarom, omdat je toch nog even moet wachten op de nieuwe Playstation 5. Tot die tijd moet je het met het oude model doen hahaha. Maar een nieuwe controller is wel lekker toch?

Hoe maak je kans?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, deel ons bericht op Facebook of Insta. Ben je al ingeschreven dan maak je automatisch kans! We sturen je dan een bericht als je hebt gewonnen. We zouden het leuk vinden als je jouw gratis Playstation 5 controller in ontvangst neemt met een foto of een video.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Playstation 5!

Gratis Playstation 5

Hoe tof het zijn als je een gratis Playstation 5 kan winnen? We hoeven het je bijna niet te vragen want tuurlijk zou het super chill zijn als je zometeen als eerste de PS5 gratis kunt spelen. De eerste vraag die je hebt is natuurlijk, hoe dan? Heel simpel… ook hiervoor vragen we je om je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Owja weer z0’n nieuwsbrief actie waarmee je wat kunt winnen. Weet je, onze nieuwsbrief is echt top hoor! Er zijn een paar hele goede redenen om je in te schrijven namelijk.

  • Kans op een gratis Playstation 5 kopen
  • Kans op gratis Playstation 5 games
  • We houden je op de hoogte van het laatste Playstation 5 nieuws
  • We spammen niet, we geven je info
  • Alle Playstation 5 aanbiedingen op een rij

Alsof dit nog niet allemaal genoeg is verloten we ook gratis PS5 plus kaarten en andere accessoires als de Playstation 5 uit is!