PS5 games

PS5 games? De nieuwe Sony Playstation 5 games of spellen zullen de gamewereld veranderen! Dat is waar alle gamers het over eens zijn. Toch zijn er heel wat vragen omtrent de nieuwe PS5 games. Zou je nog wel PS5 games kunnen kopen of kun je ze alleen maar downloaden in de PS5 plus? Welke PS5 games kun je kopen? Welke games zullen er voor de PS5 beschikbaar komen? Trekt EA-sports er toch nog een Fifa20 uit? Wat kost een PS5 spel en wat zijn de goedkoopste PS5 games? Allemaal vragen die we nu nog maar deels kunnen beantwoorden. Toch hebben we wel alvast wat leuke informatie voor je wat betreft de PS5 games.


Price alert! Zodra de PS5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…

PS5 games kopen

Terwijl de hele game wereld gespannen afwacht wanneer de PS5 uitkomt is er ook een grote groep gamers die zichzelf een hele andere vraag stelt. Welke Playstation 5 games komen er uit? Denk nou even simpel na…. de PS5 zal dezelfde games hebben als de Playstation 4. De verkoop van de meeste Playstation spellen is zo goed gegaan dat het bijna onmogelijk is om deze Playstation games niet in een nieuw jasje van de 5 te steken. Je kunt zelf wel een paar PS5 games bedenken die we zeker terug gaan zien op ons beeldscherm. Hieronder een overzicht met PS5 games

  • Grand theft
  • Fifa 20
  • Call of Duty
  • Horizon Zero Down
  • Oddworlds
  • God of War
  • FortNite

Zodra we weten wanneer de PS5 release datum is dan geven we je direct een seintje. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de PS5 games? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Goedkope Playstation 5 games

Niet alleen de vraag welke PS5 games komen er uit maar ook hoe je de games goedkoop kunt kopen is relevant. Hoe kunnen wij binnenkort goedkope PS5 games kopen? Kun je zometeen nog een tastbare schijf kopen of gaat alles via de PS5 store? Gaat Sony de PS5 plus module uitbreiden naar echte abonnementen? Kun je zometeen maandelijks, als een soort Netflix, gebruik maken van de PS5 plus module? Krijg je privileges als je gold member bent en krijg je dan korting op PS5 games? De PS5 release datum in Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in 2020. Zoals je zelf al meemaakt veranderen dingen razendsnel en kun je dus heel wat veranderingen verwachten binnen de games. Het online gedeelte van PS5 zal ook in de 5e versie zwaar doorontwikkeld zijn.

ps5 games

Beste PS5 games

Iedereen is heel enthousiast over de PS5 maar het is niet alleen de console die een generatie maakt maar juist de games. Sony heeft wat dat betreft een gat in de markt geslagen met hun exclusieve titels op de Playstation 4 en PlayStation VR. Maar hoe vertaalt dit zich naar de PS5 games? Waarschijnlijk heel simpel, de beste Playstation 4 games overzetten naar de PS5. Zodra je de PS5 games kunt kopen zullen wij je een compleet overzicht aanleveren!

Welke games kun je nu kopen?

Nu nog even geen want de PS5 release heeft nog niet plaatsgevonden. Wel zien we op de PS4 steeds meer games die in de buurt komen van de PS5 verwachting. Wist je dat je bijna 900 spellen voor de Playstation kunt kopen? Diverse PS games in verschillende genres. Van sport tot schietgames. Van heel goedkoop tot vrij prijzig. Check hieronder een compleet overzicht van alle Playstation games: