ps5 pre-order onzin

De officiĆ«le prijs  van de PlayStation 5 is bekend. Veel sites schrijven geruchten en doen alsof ze het echte PS5 nieuws hebben. Veel geruchten maar weinig echte informatie. SSterker nog, het is pure onzin!

Als je “playstation 5” intypt op Google wordt al maanden lang verrast door de grootste bullshit. Voorbeelden? Meer dan genoeg:

De Playstation 5 komt eerder uit,
De PS5 prijs schiet door het dak
De Playstation 5 wordt maar 15 miljoen keer uitgebracht….
Bizarre prijzen voor de ps5
Bij alle winkels uitverkocht
Blablabla

Sony playstation nieuws

Tot nu toe weinig “echt” nieuws. De playstation komt echt pas in november uit. De 15 miljoen staat nog helemaal niet vast en is bijna gelijk aan de 18 miljoen van de Playstation 4. Een paar maanden later waren er namelijk genoeg consoles te koop. Hoe hard het gaat met de verkoop? Er is nog helemaal geen verkoop geweest! De pre-order die bij veel winkels zou plaatsvinden is misschien wel het grootste gerucht…..

PS5 pre order

Dan komt de Playstation 5 uit en dan is hij niet te koop. Wij waren een 13 minuten na bekendmaking online bij diverse webwinkels de ps5 prijs aan het vergelijken en overal stond ” nog niet leverbaar” of “uitverkocht”. Dat kan toch niet? Deze sites brengen jou echt geen nieuwe ps5, bullshit. Reserveren heeft ook nog echt geen zijn want deze winkels weten nog geen eens hoeveel consoles er worden uitgegeven. Sterker nog,  deze winkels ku nnen de ps5 nog geen eens bestellen.

Ps5 bestellen

Heb je daarmee de Playstation 5 echt in huis? Nee, dat niet! Wie het eerst komt die het eerst maalt en mocht je worden geselecteerd voor een pre-order, dan heb je mazzel. De kans is dus erg klein….

Wachten dan maar?

Ja, misschien wel het beste. Net zoals bij de ps4 kwamen er binnen een maand veel meer consoles uit en betaalde je veel minder. Doe geen aanbetaling of iets anders want dat is allemaal onzin!