release van de ps5 pre-order

We schreven het in ons artikel “15 minuten aan ps5 pre order “al, wat een belachelijke release! Nederland, en misschien wel Europa, hebben veel te weinig ps5 consoles besteld of ontvangen. De vraag is groter dan het aanbod. Het lijkt wel alsof iedereen de Playstation 5 wil kopen. Heb je nou naast de eerste oplage van de  PlayStation 5 gegrepen dan is het probleem misschien niet heel groot. Bol.com en Coolblue krijgen nieuwe exemplaren en dat gebeurt veel sneller dan je verwacht….

PlayStation 5 bij Bol.com

Bol.com maakte via haar Twitteraccount bekend dat de nieuwe lading ps5’s begin december al binnenkomt. Ze geven aan “Morgen is de PlayStation 5 niet verkrijgbaar bij ons. De tweede verkoop zal begin december van start gaan.” Ook geeft bol.com een mededeling voor de gamers die hem wel hebben besteld en hem toegewezen hebben gekregen, maar nog geen Track & Trace-code hebben ontvangen. “Heb jij de console gepre-orderd? Dan krijg je uiterlijk morgenochtend een e-mail met daarin de Track & Trace code. We wensen iedereen veel gameplezier toe!” Hoeveel consoles het krijgt, is niet bekend.

Coolblue playstation 5

Coolblue zegt dat het waarschijnlijk 200 exemplaren extra krijgt. Het bedrijf verdeelt deze over de mensen die mee hebben gedaan aan de sneue Sinterklaas-actie. Heb je niet gedaan dan heb je sowieso pech. Denk je dat je kans maakt? In totaal kreeg het bedrijf bijna 80.000 foto’s van gezette schoenen binnen. Wel lekker voor Coolblue want zo hebben ze weer 80.000 mailadressen die ze goed kunnen gebruiken voor Sinterklaas zelf….

Toch nog kans?

Net als bij de ps4 kwamen er binnen een maand veel meer consoles uit en betaalde je nog iets later veel minder. Doe geen aanbetaling of iets anders want dat is allemaal onzin! Toch nieuwsgierig? Check de onderstaande sites…