Sony Playstation 5 VR

admin Playstation 5 info Leave a Comment

Goed nieuws voor de gamers die intresse hebben in de Playstation 5 VR 2.0. Diverse media melden dat Sony patent heeft aangevraagd voor een 2.o bril die moet dienen als de PS5 VR. Buiten het feit dat het nu zeker is dat er een Playstation 5 VR bril uitkomt bevestigd dit ook de ontwikkeling van de PS5 zelf! Sony zelf heeft nog geen reactie gegeven op de patent aanvraag voor de PS5 VR 2.0 maar 1 ding zien we wel bij de ontwikkeling van de nieuwe virtual reality bril. Dat is namelijk dat Sony na de aanvraag weer meerdere vacatures heeft uitgezet. Gelukkig maar want de verwachting is groot!

 

playstation 5 vr

 

PS5 VR 2.0

De geruchten gaan dat de nieuwe Sony Playstation 5 VR heel wat gaat veranderen. Het patent wat is aangevraagd gaat over een andere vorm en een ander beeldscherm. Waar de PS4 Vr al best comfortabel zat zal versie 2 op veel punten verbeteren. Ook de game ervaring zal gaan veranderen. Het is niet alleen de headset maar de ontwikkeling zal zich ook veel meer richten op de armen en handen.

Goedkope Playstation 5 VR kopen

Steeds meer PS gamers stellen zichzelf wat vragen. Simpele vragen waar wij van Playstation5kopen.com snel een reactie op kunnen geven maar ook vragen die wij nog niet kunnen beantwoorden. Zodra we meer weten over de Playstation 5 games laten we je dit direct weten. We hebben vast een paar vragen over de nieuwe PS5 games voor je op een rijtje gezet:

  • Welke games komen er uit op de PS5 Vr?
  • Zou je nog wel Playstation 5 games kunnen kopen of kun je ze alleen maar downloaden in de Playstation 5 plus?
  • Komt er nog een EA-sports Fifa20 uit?
  • Blijven de gratis spellen op de Playstation plus?

Ben je opzoek naar een goedkope Playstation 5 VR? Houdt dan zeker onze website in de gaten. Dagelijks vergelijken wij diverse online Playstation 5 winkels die de virtual reality bril met hun PS5 VR prijzen. De ene aanbieding is immers de andere niet. Prijzen en PS5 VR bundels met elkaar vergelijken scheelt je een hoop geld wat je weer kunt besteden aan Playstation 5 VR Games. De prijs ligt van de PS5 VR versie 2 ligt rond de €400. Wil je niet teveel betalen dan is het handig dat je opzoek gaat naar de goedkoopste Playstation 5 VR. De nieuwe console van Sony is te verwachten in 2020 en in verschillende winkels te bestellen. Dit zorgt ervoor dat de prijzen van de Sony Playstation 5 VR erg concurreren. De Playstation 5 VR is dan volop online te bestellen en dat zorgt ervoor dat je de beste Playstation 5 VR aanbieding kunt zoeken. Zo kun je er dus ook voor zorgen dat je kunt zoeken naar de goedkoopste Playstation 5 VR bril. Als de goedkoopste Playstation 5 prijs rond de €400 ligt dan kan het dus goedkoper. Elk euro die je minder hoeft te betalen bij een PS5 VR scheelt je weer geld. Het vergelijken van de verschillende Playstation 5 VR prijzen hoef je al niet meer te doen wat dat doen wij. Playstation5kopen.com zoekt op verschillende websites de goedkoopste Playstation 5 VR voor je. Daarnaast zoeken we naar de verschillende PS5 VR bundels zodat je ook daarvan weet waar de Playstation 5 VR bril het goedkoopst is.

 Playstation 5 VR games

Dan toch aangekomen bij het belangrijkste punt, namelijk de PS5 VR 2.0 games. Welke games kunnen we verwachten en wat kun jij binnenkort voor games spelen op je nieuwe Playstation VR 5. Sony heeft aangegeven dat bijna alle top games van de huidige Playstation VR ook zullen verschijnen op de PS5 VR 2.De nieuwe VR bril en nieuwe Playstation 5 controller moet het extra spannend maken.

Wil je goedkope Playstation 5 games kopen dan moet je op de hoogte zijn van kortingen en aanbiedingen.  Diverse sale of bepaalde acties zorgen ervoor dat je Playstation 5 games goedkoper kunt kopen. Naast onze vaste Playstation 5 aanbiedingen vergelijken wij ook diverse winkels met korting op nieuwe PS5 games. Wil je op de hoogte blijven van de Playstation 5 games aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Playstation 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.