Playstation 5 Controller

Bestellen!

PS5 controller kopen? Of hoe gaat de nieuwe Playstation 5 controller eruit zien? Welke nieuwe functies heeft de PS5 controller? Veel PS gamers zijn nieuwsgierig naar de nieuwe PS5 controller. Voor rond de €70 kun je de Playstation 5 controller kopen. Dit ligt er natuurlijk wel aan waar je de controller gaat kopen en of je profiteert van korting of een aanbieding. Op playstation5kopen.com houden we je graag op de hoogte van de beste goedkope Playstation 5 controller aanbiedingen. Daarnaast geven we je graag informatie over de nieuwe functies en extra’s die je zometeen bij de PS5 controller ziet.

PS5 controller

De beste Playstation 5 controller prijs is wat ons betreft de goedkoopste PS5 controller. Betaal je bij de ene winkel €70 en bij de andere webshop €60 voor dezelfde PS5 controller dan promoten wij de winkel met de €60 aanbieding. Uiteraard kijken we naar de totaal aanbieding en checken we gelijk of er geen addertjes onder het gras zitten. Denk hierbij aan levertijd en eventuele bezorgkosten. We vergelijken niet alleen de winkels waar je een losse Playstation 5 controller kunt kopen maar ook de winkels met PS5 controller bundels. De Sony PS5 gameconsoles met een extra controller of extra nieuwe games.

Playstation 5 controller aanbiedingen

Ben je opzoek naar een goedkope PS5 controller? Houdt dan zeker onze website in de gaten voor de aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Playstation 5 controller info. Zodra de Playstation 5 release in Nederland bekent is laten we je het weten via onze alert-functie. Zo ben je als eerste op de hoogte van de goedkoopste Playstation 5 van alle winkels. Dagelijks vergelijken wij diverse webshops online met hun Playstation 5 prijzen. Ook een goedkope PS5 kopen?

Goedkoopste PS5 controller kopen?

Er zijn een tal van websites die zeggen dat zij online de beste Playstation 5 controller aanbiedingen hebben. Zoeken naar de beste PS5 controller aanbieding kan je dan ook aardig wat geld besparen. Toch zijn er veel webshops die maar een selectief aanbod hebben en doen alsof zij de goedkoopste PS5 aanbiedingen hebben. Neem dus eerst even je tijd voordat je een keuze maakt want dat bespaart je een hoop geld.

Wij helpen je graag en houden dagelijks de beste Playstation 5 controller aanbiedingen voor je in de gaten om er zo voor te zorgen dat je nooit teveel betaald voor je dual shock controller. Je zou dus nog even verder kunnen zoeken maar betere Playstation 5 deals dan op onze site vind je niet.

PS5 controller prijs?

De vraag wat een redelijke prijs is voor de Playstation 5 controller is lastig te beantwoorden. Elke spelcomputer kent zijn eigen prijs en mogelijkheden. Waar playstation ooit begon met €595 voor de ps4 zag je dat Nintendo nooit van dit soort prijzen had. Een jaar later kocht je de Playstation 4 al voor €350. Zoals het er nu naar uitziet zal de PS5 controller prijs niet goedkoop zijn. Door de extra functies van de PS5 controller zal de dual shock extra duur zijn. Wel geeft Sony duidelijk aan dat de nieuwe versie extra hard zal worden en hufter proof.

Tweedehands PS5 controller kopen?

In het begin van de Playstation 5 release kun je nog geen PS5 controller kopen. Een jaartje later zal marktplaats er vol mee staan. Let wel op bij het kopen van een tweedehands PS5 controller op de staat. Meestal hebben de tweedehands controllers wel een defect. Ben je er toch van overtuigd om een Playstation 5 controller tweedehands te kopen dan kun je uiteraard een aantal checks doen.

Nep PS5 controller

Zoals in elke markt zijn er ook in de PS5 controllers de replica’s te vinden. De B-merken die een controller namaken. Zelf hebben wij slechte ervaringen met dit soort merken en fake controllers. Dit terwijl andere gamers er fan van zijn. Neem voor je zelf de beslissing of je een nep controller koopt en of je dit waard vindt.

Uitverkocht

mediamarkt-ps5

Verschil PS5 met PS4 controller

Eerlijk gezegd zien wij 7 verschillen in de patent aanvragen. Daarnaast kunnen we er ook een paar raden…

  1. Wifi op de controller
  2. De lightbar aan de achterkant is weg
  3. Grote touchpad (met misschien nog meer functies)
  4. Rondere vormen en iets groter
  5. Kleinere en plattere sticks
  6. Grotere triggers (L2/R2)
  7. Extra vibraties

Sony Playstation controller ontwerp

Sommige gamers spraken hun verbazing uit op het feit dat de nieuwe PS5 controller op het PS4 model lijkt. Even serieus gamers, dat doen de vorige controllers van Playstation ook! Sony heeft elk model doorontwikkeld en dat zou bij dit model ook gebeuren. Toch blijft de vorm vrijwel hetzelfde met elke keer een betere grip, ligging of feeling.

Uitverkocht

mediamarkt-ps5

PlayStation Now-controller

Sony heeft een aanvraag gedaan en die lijkt er op te wijzen dat de Playstation 5 richting de wifi gaat. Concreet houdt dit in dat de PlayStation 5 controller via het internet werkt. Een soort van controller die we ook zien bij de Google Stadia controller. Een voordeel van de Google Stadia is dat de controller verbinding met je Wi-Fi-netwerk maakt en kan daardoor rechtstreeks communiceren met de servers van Google. Geen vertraging en je kunt je games direct spelen. Voordeel is ook dat je heel simpel je controller mee kunt nemen en kunt spelen. In de patent aanvraag vraagt Sony bijna hetzelfde.

Lightbar aan achterkant lijkt weg

Op diverse tekeningen lijkt aan de achterkant de lightbar weg te zijn.

Touchpad / Scherm is groter

Zo te zien wordt de touchpad groter en krijgen we ook een “virtual” scherm op de controller. Een digitaal scherm waar je de tijd, plus home en andere extra’s kunt zien.

Rondere vormen en groter

De controller heeft rondere vormer en grotere handvatten. Misschien daarmee ook iets meer batterij?

Plattere sticks

Het is wat moeilijker te zien maar het lijkt erop dat de nieuwe controller ook plattere joysticks krijgt.

Grotere triggers

In het ontwerp ziet het er naar uit dat de triggers iets uitgerekt of breder zijn. Best prettig als de L2 en R2 wat groter worden.

Extra vibratie

Sony heeft patent aangevraagd voor een speciale vibratie in de controller. Hiermee kunnen games als nog realistischer worden ervaren. Aangezien de controller iets groter of breder lijkt kan het wat meer batterij aan waarmee ook dat probleem lijkt opgelost.

De vorige Playstation controllers


Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…

De PS4 controller speelt al lekker…