Playstation 5 controller?

PS5 Controller

Binnenkort te bestellen!

Playstation 5 controller?

Playstation 5 controller kopen? Of benieuwd hoe de nieuwe PS5 controller eruit gaat zien en welke nieuwe functies de Playstation 5 controller heeft? Veel PS gamers zijn nieuwsgierig naar de nieuwe PS5 controller. Voor rond de €70 kun je de Playstation 5 controller kopen. Dit ligt er natuurlijk wel aan waar je de controller gaat kopen en of je profiteert van korting of een aanbieding.  Op playstation5kopen.com houden we je graag op de hoogte van de beste online Playstation 5 controller aanbiedingen.

Update 7-12-2019:

Let’s Go Digital laat een nieuw patent voor de Sony PS5 controller zien die lijkt er op te wijzen dat de Playstation 5 richting een 2e controller gaat. Een controller die je mee kunt nemen zoals we ook al zien bij de Nintendo Switch.

Update 14-10-2019:

Nieuwe patent aanvraag voor de Sony PS5 controller. Sony heeft een aanvraag gedaan en die lijkt er op te wijzen dat de Playstation 5 richting de wifi gaat. Concreet houdt dit in dat de PlayStation 5 controller via het internet werkt. een soort van controller die we ook zien bij de Google Stadia controller.

PlayStation Now-controller?

Het is duidelijk dat de PlayStation 5 een nieuwe controller krijgt. Er waren echter nog geen plannen dat Sony iets zou gaan doen met cloudgaming. Eerder deze maand verlaagde het bedrijf al de abonnementsprijzen van PlayStation Now en werden er verschillende nieuwe games aan de bibliotheek toegevoegd. Met de concurrentie van de Google Stadia zou dit een logische stap zijn.

Een voordeel van de Google Stadia is dat de controller verbinding met je Wi-Fi-netwerk maakt en kan daardoor rechtstreeks communiceren met de servers van Google. Geen vertraging en je kunt je games direct spelen. Voordeel is ook dat je heel simpel je controller mee kunt nemen en kunt spelen. In de patent aanvraag vraagt Sony bijna hetzelfde.


Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…