PS5 prijs

Wat is de PS5 prijs? En waar vind je de beste en goedkoopste Playstation 5 aanbieding? De PS5 prijs ligt rond de €489 voor de normale playstation 5 met disc en de PS5 prijs voor de PS5 digital is €489. Voor deze prijs krijg je geen extra games en slechts 1 Playstation 5 controller. Wel ligt het er natuurlijk aan waar je de PS5 gaat kopen en of je profiteert van een Playstation 5 bundel of aanbieding. Wij houden je graag op de hoogte van de beste online PS5 aanbiedingen zodat je nooit een te hoge PS5 prijs betaalt.

PS5 prijs aanbieding

De beste Playstation 5 prijs is wat ons betreft de goedkoopste Playstation 5. Betaal je bij de ene winkel €450 en bij de andere webshop €400 voor dezelfde PS5 bundel dan promoten wij de winkel met de Playstation 5 met de €400 aanbieding. Uiteraard kijken we naar de totaal aanbieding en checken we gelijk of er geen addertjes onder het gras zitten. Denk hierbij aan levertijd en eventuele bezorgkosten. We vergelijken niet alleen de winkels waar je een losse Playstation 5 kunt kopen maar ook de winkels met Playstation 5 bundels. De Sony PS5 gameconsoles met een extra controller en nieuwe PS5 games.

Goedkope Playstation 5

Ben je opzoek naar een goedkope Playstation 5? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Playstation 5 info. wij vergelijken dagelijks alle ps5 prijs aanbiedingen om er zo voor te zorgen dat je de goedkoopste ps5 kunt kopen.

Playstation release prijzen

De Playstation 1 en 2 kochten we nog met guldens. We betaalde bijvoorbeeld voor het 2e model 1149 gulden. Sony verdubbelde bijna haar Playstation prijzen van model 1 naar de Playstation 2. In het begin gingen er geruchten rond dat Sony dit deed om keihard te cashen maar al snel bleek dat er veel geld in de technologieën waren gestoken waardoor dit model duurder op de markt kwam. Toch is de PS2 het meest verkochte model van Sony tot nu toe. Goed, even de Playstation prijzen op een rijtje.

PS1

0

PS2

0

PS3

0

PS4

0

Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…

Playstation 4 prijs veel lager?

Dat zie je goed. In het overzicht staan de gemiddelde release prijzen en dan valt het gelijk op dat de PS4 €100 goedkoper is dan zijn voorganger. Sony kwam er bij het 2e model al eigenlijk achter dat de winst niet zit in de console zelf maar in de games en abonnementen. Door de prijs lager in de markt te zetten probeerde Sony meer consoles te verkopen en dan meer games en abonnementen te verkopen.

PS5 kopen prijs

Je kent ze wel….de geruchten! “Playstation 5 prijs uitgelekt” en “PS5 prijs hoger dan verwacht”. Leuk om dagelijks te lezen dat verschillende sites weten wat de prijs wordt maar dat zijn alleen maar lokkertjes. Kunnen we al iets zeggen over de Playstation 5 prijs? Nee, eigenlijk helemaal niks.

PS5 kopen

Als je de PS5 zometeen kunt kopen dan kan dat natuurlijk bij verschillende winkels. Waarom is het zo relaxed dat je dit via ons kunt doen? Wij vergelijken de ps5 prijs van minimaal 5 webwinkels zodat jij zeker weet dat je de goedkoopste Playstation 5 koopt.