PSVR2

Bam, daar is ie dan de Sony Playstation PS VR2! De goedkoopste PSVR 2 prijs ligt rond de €650 en dat kan goedkoper als je deze in de aanbieding koopt. Elke euro die je minder hoeft te betalen scheelt je weer geld. Het vergelijken van de verschillende Playstation PS VR2 prijzen hoef je niet meer te doen want dat doen wij voor je. Playstation5kopen.com zoekt op verschillende websites de goedkoopste PSVR 2 prijs. Daarnaast zoeken we naar de verschillende PS VR2 bundels zodat je ook daarvan weet waar de bril het goedkoopste is.

PSVR 2 prijs

Wat is de beste PS VR2 prijs  en waar is deze te koop? Net zoals PS5 prijs ligt de prijs van de PS VR2 ook vrij hoog. Het is een vrij duur apparaat en het is ook zeker beperkt. Je kunt bijvoorbeeld niet met meerdere gamers tegelijk gamen. Datgene wat jij ziet, ziet een ander niet. Toch zijn de verwachtingen omtrent de nieuwe PSVR 2 anders. De geruchten gaan dat je met de nieuwe Playstation 5 wel tegen andere gamers met een PS VR2 bril games kun spelen. De PSVR2 prijs is €580!

PSVR2 bril

Sensationele beelden en schitterende graphics die je meeslepen in de game. De in-game audio past zich op dynamische wijze aan, aan je positie en hoofdbewegingen met Tempest 3D-audiotechnologie. Met subtiele vibraties in de headset doormiddel van een enkele ingebouwde motor zorgt de headset voor een uniek tactisch element in je gameplay. Bijvoorbeeld het gevoel van het geraas van een pijl die vlak langs je hoofd vliegt tot de kracht van een optrekkend voertuig waardoor het lijkt alsof je achterover wordt gedrukt.

PSVR 2 controllers

Door de haptische feedback, die we ook zien bij de ps5 controllers, worden je games nog realistischer. Nauwkeurige vibraties in de controllers maar ook in de headset zelf zorgen voor een game beleving die ervoor zorgen dat je misschien de bril nooit meer af wilt zetten. Vingerdetectie en een ergonomisch ontwerp zorgen voor nog meer ontspanning tijdens het gamen. Met de haptische feedback voel je alles wat je doet. Voel de terugslag van een schot of de vibratie van een gevecht.

PSVR 2 games?

Sony heeft hoog ingezet met de nieuwe PSVR2 games. Welke games kunnen we verwachten en wat kun jij binnenkort voor games spelen op je nieuwe Playstation VR 2? Sony heeft aangegeven dat bijna alle top games van de huidige Playstation VR ook zullen verschijnen op de PSVR;

 • Before Your Eyes (Skybound Interactive)
 • Creed: Rise to Glory – Championship Edition
 • Kayak VR: Mirage (Better Than Life)
 • Pavlov VR (Vankrupt)
 • Puzzling Places (Realities.io – gratis upgrade beschikbaar voor eigenaars van PSVR-versie)
 • NFL Pro Era (StatusPro, Inc. – beschikbaar via gratis PS VR2 upgrade)
 • Rez Infinite (Enhance Games – upgrade beschikbaar voor €9,99 voor eigenaars van PS4/PSVR-versie en te spelen op PS5)
 • Song in the Smoke: Rekindled (17 Bit)
 • Synth Riders: Remastered Edition (Kluge Interactive – gratis upgrade beschikbaar voor eigenaars van PSVR-versie)
 • Tetris Effect: Connected (Enhance Games – upgrade beschikbaar voor €9,99 voor eigenaars van PS4/PSVR-versie en te spelen op PS5)
 • The Last Clockwinder (Cyan Worlds)
 • Thumper (Drool LLC)
 • What the Bat? (Triband)

PSVR2 kopen

Er zijn veel winkels die zeggen dat zij online de goedkoopste Playstation VR2 aanbieding of prijs hebben. Zoeken naar de juiste PSVR2 aanbieding kan je dan ook aardig wat geld besparen. Het zoeken naar de beste deal of meeste korting kan je ook veel tijd kosten en daar zit je niet altijd op te wachten. Op zo’n moment is het makkelijk dat wij er zijn, Playstation5kopen.com!
Wij zoeken namelijk dagelijks naar de goedkoopste Playstation VR 2 bril aanbiedingen. Hoe doen wij dat dan? Heel simpel, Elke ochtend vergelijken wij zo’n 10 websites die de beste Playstation VR 2 aanbiedingen hanteren. In sommige gevallen mailen een aantal van deze winkels ons van tevoren om aan te geven wat de actuele PSVR 2 prijs is. Het kost ons dan ook een klein beetje tijd om deze informatie te delen met onze bezoekers en andere PS gamers. Zijn er een aantal winkels die dezelfde Playstation VR 2 prijzen hanteren dan hebben we 2 opties. Of we promoten beide winkels of de website die ons het meeste betaalt. Het doel is uiteraard wel dat jij de goedkoopste Playstation VR 2 bril kunt kopen.

Goedkope PSVR 2

Ben je opzoek naar een goedkope PSVR 2? Houd dan zeker onze website in de gaten. Dagelijks vergelijken wij diverse online Playstation 5 winkels met hun PSVR2 prijzen. De ene ps5 aanbieding is immers de andere niet. Prijzen en PSVR bundels met elkaar vergelijken scheelt je een hoop geld wat je weer kunt besteden aan PSVR 2 Games.


PS5 kopen?

Wil je liever de normale PS5 dan de PSVR2? Check dan onderstaande winkels met de goedkoopste ps5 prijs!