PS5 accessoires

Wat kunnen we verwachten van de PS5 accessoires? Welke Playstation 5 accessoires kunnen we straks kopen? Het antwoord is simpel beste gamer! Alles wat de Playstation 4 ook had en waarschijnlijk meer, omdat de nieuwe Playstation 5 waarschijnlijk meer losse onderdelen krijgt. In dit artikel gaan we het hebben over de huidige producten en de waarschijnlijk nieuwe PS5 accessoires. We laten je zien wat je nu kunt kopen en welke ontwikkelingen er zijn. Weet je eigenlijk wel welke accessoires je voor de 4 kon kopen?

Playstation 5 accessoires

Buiten de standaard producten voor de PS4 kent Sony ook heel veel exclusieve accessoires. De extra producten zijn er om je game ervaring en je spel naar een nog hoger niveau te brengen. Ook voor de Playstation 5 zal hier in worden geïnvesteerd. Over welke ps5 artikelen hebben we het dan eigenlijk?

  • Pro controllers
  • Racestuur
  • Raceconsole

PS5 headset

De Playstation 5 headset, ook wel de pulse 3d genoemd, is 1 van de accessoires die je als gamer moet hebben. De Pulse 3d heeft 2 microfoons en ingebouwde microfoondemping wat altijd handig is. Daarnaast een volumebediening en opties voor game-audio en chat. Ook check je snel hoe je klinkt voor je teamgenoten met de speciale mic-controleknop. Game tot wel 12 uur draadloos dankzij de nieuwe ingebouwde oplaadbare batterij. Met de meegeleverde adapter kun je hem aansluiten op je PS5 of PS4 console, maar ook op compatibele Windows en macOS computers. De headset heeft ook een 3,5 mm aansluiting om de headset makkelijk aan te sluiten op je PlayStation5 VR of een ander mobiel apparaat. Het geluid schijnt fenomenaal te zijn!


PS5 Racestuur

Er zijn verschillende typen racesturen voor de Playstation te koop. De prijzen lopen uiteen van €30 tot wel €1200 voor het Max Verstappen race-model. Een compleet raceconsole wat we ook wel de “pliesie” genoemd. Of Sony het racestuur voor de Playstation 5 kan verbeteren is nog maar de vraag. De huidige modellen racen perfect dus waar kan Sony het racestuur dan op verbeteren?


PS5 pro controller

Wist je dat de Playstation 4 al een pro controller had? Eigenlijk lijkt deze controller super veel op de X-box controller. De verwachting is dan ook dat de nieuwe PS5 controller een aantal functies (en misschien ook wel design) overneemt van de pro controller.

PS5 move

Sony heeft ook al aangegeven om meer beweging in de games te willen brengen. Niet alleen de ervaring met de haptics in de ps5 controller maar ook meer beweging in de gamer zelf. Bijvoorbeeld met de ps5 vr en de move controllers.

Misschien wel een PS5 pak?

Het zou natuurlijk heel gek zijn, maar stiekem ook wel heel tof. Een pak dat al je bewegingen na bootst….