Playstation 5 plus

Bij elke Playstation gamer heerst de vraag is wanneer is de Playstation 5 release datum is? Wanneer kunnen we de nieuwe Playstation 5 in Nederland verwachten? Welke PS5 games kunnen we zometeen spelen en hoe zit het met de Playstation 5 plus bundels. In dit artikel gaan we het hebben over de laatste vraag namelijk de Playstation 5 plus. Wat gaat er allemaal veranderen in de nieuwe plus versie van de Sony PS5? Wat gaat er gebeuren met de Playstation 5 abonnementen en komen er nog meer gratis spellen? Genoeg vragen dus en veel antwoorden vindt je hier op Playstation5kopen.com


Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…

Playstation 5 plus kopen

De PS5 plus is beschikbaar in verschillende bundels. Zoals je gewend bent van de PS4 zullen er voor de Playstation 5 plus ook verschillende abonnementen zijn.

12 maanden

Een populaire keuze bij de PS plus module is het 12 maanden abonnement.voor slechts €50 kun je een jaar lang profiteren van gratis games. Daarnaast kun je online games kopen en profiteren van nog veel meer Playstation aanbiedingen.

6 maanden

Een ander abonnement in de Playstation 5 store is het Playstation plus 6 maanden abonnement.

Laten we snel terugkijken naar hoe het met de originele PlayStation 3 en Playstaion 4 ging. Er zat 7 jaar tussen voordat Sony de nieuwe PS op de markt bracht.Om dan een uitspraak te kunnen doen wanneer we de Playstation 5 in Nederland kunnen verwachten dan zou dat rond 202o moeten zijn. Eind 2019 zou je de nieuwe Playstation 5 dan in de pre-order online kunnen bestellen.