Playstation 5 plus?

PS5 plus

Binnenkort te bestellen

Playstation 5 plus

Bij elke Playstation gamer heerst de vraag is wanneer is de Playstation 5 release datum is? Wanneer kunnen we de nieuwe Playstation 5 in Nederland verwachten? Welke PS5 games kunnen we zo spelen en hoe zit het met de Playstation 5 plus bundels? In dit artikel gaan we het hebben over de laatste vraag namelijk de Playstation 5 plus. Wat gaat er allemaal veranderen in de nieuwe plus versie van de Sony PS5? Wat gaat er gebeuren met de Playstation 5 abonnementen en komen er nog meer gratis spellen? Genoeg vragen dus en veel antwoorden vindt je hier op Playstation5kopen.com


Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…

PS5 plus

De PS5 plus is beschikbaar in verschillende bundels. Zoals je gewend bent van de PS4 zullen er voor de Playstation 5 plus ook verschillende abonnementen zijn. Welke abonnementen kennen we nu?

12 maanden

Een populaire keuze bij de PS plus module is het 12 maanden abonnement. Voor slechts €50 kun je een jaar lang profiteren van gratis games. Daarnaast kun je online games kopen en profiteren van nog veel meer Playstation 5 aanbiedingen.

3 maanden

Wil je het eerst even uitproberen dan is het 3 maanden abonnement voor de Playstation een prima keuze. Voor slechts €25 3 maanden lang gratis Playstation 5 games en speelplezier.

1 maand

Nog steeds niet enthousiast? Kies dan voor alle zekerheid voor het 1 maand PS plus abonnement. Deze wordt niet vaak gekozen maar is misschien een prima keuze voor jou.

Playstation 5 plus aanbieding

Bij het feit dat er elke maand gratis PS5 games te downloaden zijn heb je nog diverse andere Playstation 5 plus aanbiedingen. Wekelijks en maandelijks staan er speciale kortingen en deals voor je klaar in de playstation store.