PS5 plus

Je kent het wel van de ps4, het plus abonnement. Welke gratis PS5 games kun je deze maand downloaden in de PS-Store en welke voordelen heb je nog meer met je PS5 plus abonnement?

Gratis PS5 games

Zoals elke maand kun je gratis games downloaden voor je PS5. Wat dacht je van;

PS5 = Wreckfest
PS4 = Battlefield V
PS4 = Stranded deep

Battlefield V

Wrecked

Stranded deep

Wreckfest: Drive hard, die last.

Leef je uit met epische crashes en nek-aan-nekraces in Wreckfest. Deze full-contact racegame is ontwikkeld door Bugbear en biedt een realistische simulatie.

 • Breek de regels en maak van racen een vechtsport met Wreckfest!
 • Waanzinnige crashes, spannende gevechten tot aan de finish en gloednieuwe manieren waarop auto’s  kapot kunnen, Dit zijn speciale  momenten die je alleen meemaakt in Wreckfest, dankzij de zeer realistische  simulatie van physics door degeweldige ontwikkelaar Bugbear.
 • Lekker de banden laten verbranden door de scherpe bochten en metaal bekrassen in de beste speelplaats voor auto’s!
 • Verander niet alleen het uiterlijk van je auto, maar verbeter ook de bepantsering.
 • Multiplayer. Sloop je vrienden online en beleef de allerbeste races terwijl je jaagt op vernietigende overwinningen!
 • Speciale missies en  ga uit je dak met allemaal rare auto’s zoals grasmaaiers en driewielers

Battlefield V

Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield™ V als de serie terugkeert naar haar wortels in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog. Speel grootschalige multiplayer met je squad Grand Operations en het coöperatieve Combined Arms, of speel singleplayer War Stories. Terwijl je vecht op epische, onverwachte locaties in de hele wereld, geniet je van de meest uitgebreide en realistische Battlefield ooit. Nu inclusief Firestorm  Battle Royale, vernieuwd voor Battlefield.

 • Firestorm – Battle Royale, vernieuwd voor Battlefield. Domineer op de grootste Battlefield-map ooit met epische wapens en voertuigen.
 • De Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien.
 • Multiplayer met totale oorlog voor 64 spelers.
 • De meest realistische Battlefield ooit.
 • Speel onvertelde War Stories.
 • Tides of War – Nieuwe Chapters voeren je naar belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog, waar nieuwe slagvelden uitrustingen wachten.

Stranded deep

Na een mysterieuze vliegtuigcrash ben je gestrand in de enorme wateren van de Stille Oceaan. Je bent alleen, kunt niet om hulp roepen en moet nu doen wat je kunt om te overleven.

BOUW. MAAK. OVERLEEF. ONTSNAP.
Ga onderwater en op land op zoek naar spullen om gereedschap, wapens en onderdak te maken en zo in leven te blijven. Blijf alert: honger, dorst en blootstelling aan de weersomstandigheden vormen de grootste gevaren wanneer je geconfronteerd wordt met verraderlijke elementen en de gevaarlijke wezens van de Stille Oceaan.
Leef lang genoeg, blijf in leven!

Kruip in de rol van overlever van een vliegtuigramp die ergens in de Stille Oceaan is gestrand. Ervaar angstaanjagende confrontaties boven en onder een eindeloze omgeving. Kom oog in oog te staan met levensbedreigende scenario’s die bij elke speelbeurt een andere ervaring bieden.


PS5 plus kaart

Playstation 5 plus kaarten voor een abonnement om gratis Playstation 5 games te downloaden? Welke PS5 games kun je zo meteen gratis spelen en hoe zit het met de Playstation 5 bundels? Hier vind je alle Ps5 plus aanbiedingen van de maand. Wat gaat er allemaal veranderen in de nieuwe plus versie van de Sony PS5? Wat gaat er gebeuren met de Playstation 5 abonnementen en komen er nog meer gratis spellen bij? Genoeg vragen dus en veel antwoorden over de nieuwe gratis ps5 plus vind je hier op Playstation5kopen.com


Nieuwe interface

ps5 plus games

Zoals je al eerder gewend was zijn er nu ook elke maand gratis PS5 games te downloaden in het PS5 plus account. Daarnaast zijn er nog diverse andere PS5 plus aanbiedingen. Wekelijks en maandelijks staan er speciale kortingen en deals voor je klaar in de playstation store.

€5 per maand

12 maanden ps5 plus

€8,33 per maand

3 maanden ps5 plus

€8,99 per maand

1 maand ps5 plus

Playstation 5 plus

De PS5 plus is beschikbaar in verschillende bundels. Zoals je gewend bent van de PS4 zullen er voor de Playstation 5 plus ook verschillende abonnementen zijn die je kunt kopen. Welke abonnementen kennen we nu? en Welke gratis PS5 games zijn er?

12 maanden

Een populaire keuze bij de PS plus module is het 12 maanden abonnement. Voor slechts €50 kun je een jaar lang profiteren van gratis games. Daarnaast kun je online games kopen en profiteren van nog veel meer Playstation 5 aanbiedingen.

3 maanden

Wil je het eerst even uitproberen dan is het 3 maanden abonnement voor de Playstation een prima keuze. Voor slechts €25 3 maanden lang gratis Playstation 5 games en speelplezier.

1 maand

Nog steeds niet enthousiast? Kies dan voor alle zekerheid voor het 1 maand PS plus abonnement. Deze wordt niet vaak gekozen maar is misschien een prima keuze voor jou.

€5 per maand

12 maanden ps5 plus

€8,33 per maand

3 maanden ps5 plus

€8,99 per maand

1 maand ps5 plus