ps5 plus

Playstation 5 plus kaarten voor een abonnement om gratis Playstation 5 games te downloaden? Welke PS5 games kun je zo meteen gratis spelen en hoe zit het met de Playstation 5 bundels? Hier vind je alle Ps5 plus aanbiedingen. Wat gaat er allemaal veranderen in de nieuwe plus versie van de Sony PS5? Wat gaat er gebeuren met de Playstation 5 abonnementen en komen er nog meer gratis spellen bij? Genoeg vragen dus en veel antwoorden over de nieuwe gratis ps5 plus vind je hier op Playstation5kopen.com


Nieuwe interface

ps5 plus games

Zoals je al eerder gewend was zijn er nu ook elke maand gratis PS5 games te downloaden in het PS5 plus account. Daarnaast zijn er nog diverse andere PS5 plus aanbiedingen. Wekelijks en maandelijks staan er speciale kortingen en deals voor je klaar in de playstation store.

€5 per maand

12 maanden ps5 plus

€8,33 per maand

3 maanden ps5 plus

€8,99 per maand

1 maand ps5 plus

Playstation 5 plus

De PS5 plus is beschikbaar in verschillende bundels. Zoals je gewend bent van de PS4 zullen er voor de Playstation 5 plus ook verschillende abonnementen zijn die je kunt kopen. Welke abonnementen kennen we nu? en Welke gratis PS5 games zijn er?

12 maanden

Een populaire keuze bij de PS plus module is het 12 maanden abonnement. Voor slechts €50 kun je een jaar lang profiteren van gratis games. Daarnaast kun je online games kopen en profiteren van nog veel meer Playstation 5 aanbiedingen.

3 maanden

Wil je het eerst even uitproberen dan is het 3 maanden abonnement voor de Playstation een prima keuze. Voor slechts €25 3 maanden lang gratis Playstation 5 games en speelplezier.

1 maand

Nog steeds niet enthousiast? Kies dan voor alle zekerheid voor het 1 maand PS plus abonnement. Deze wordt niet vaak gekozen maar is misschien een prima keuze voor jou.

Price alert! Zodra de Playstation 5 uitkomt ontvang je gratis de beste deals…