PS5 headset

PS5 headset kopen? Of benieuwd hoe de beste Playstation 5 headset werkt? In dit artikel geven we je handige informatie over de verschillende ps5 headset functies en specs over de nieuwe pulse 3d headset van Sony. Daarnaast handige tips om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste ps5 headset aanbieding scoort.

Pulse 3d headset

De nieuwe ps5 koptelefoon heeft eigenlijk de naam Pulse 3d headset. Sony geeft zelf aan dat je moeiteloos kunt genieten van een draadloze ervaring met een headset die speciaal is afgestemd op de 3D-audio van PS5 consoles. De PULSE 3D draadloze headset heeft een verfijnd design met dubbele noise-cancelling microfoons, een USB Type-C-oplaadpoort en diverse handige bedieningsfuncties. Schitterend verwoord toch?

Headset functies en opties

De Pulse 3d heeft 2 microfoons en ingebouwde microfoondemping. Daarnaast een volumebediening en opties voor game-audio en chat. Ook check je snel hoe je klinkt voor je teamgenoten met de speciale mic-controleknop. Gamen tot wel 12 uur draadloos dankzij de nieuwe ingebouwde oplaadbare batterij. Met de meegeleverde adapter kun je hem aansluiten op je PS5 of PS4 console, maar ook op compatibele Windows en macOS computers. De headset heeft ook een 3,5 mm aansluiting om de headset makkelijk aan te sluiten op je PlayStation5 VR of een ander mobiel apparaat. Het geluid schijnt fenomenaal te zijn!

PS5 headset kopen