Beste PS5 games 2024

Er staat ons heel wat te wachten in 2024 met de verschillende PS5 games. Actie, avontuur, sport, animatie maar vooral dikke graphics en spanning! Op deze pagina hebben we even de beste PS5 games 2024 voor je in een overzicht gezet

Er staat ons heel wat te wachten in 2024 met de verschillende PS5 games. Actie, avontuur, sport, animatie maar vooral dikke graphics en spanning! Op deze pagina hebben we even de beste PS5 games 2024 voor je in een overzicht gezet

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League vertelt een origineel verhaal dat zich afspeelt in de gigantische open wereld van de stad Metropolis. De vier DC-superschurken moeten het opnemen tegen een buitenaardse kracht en DC-superhelden die erop zijn gebrand de stad te vernietigen die ze ooit hadden gezworen te beschermen.


Prince of Persia: The Lost Crown

Een stijlvolle platformgame vol actie en avontuur rond de mythologie van het oude Perzië. Sargon is de nieuwe hoofdrolspeler van de serie, die van een veelbelovende zwaardvechter uitgroeit tot een legende. Zet tijd en ruimte naar je hand, gebruik acrobatische vechtkunsten en ontgrendel nieuwe tijdkrachten en superieure vaardigheden.


Stellar Blade

Herstel het laatste bolwerk van leven, de stad Xion, in een razendsnel actie-avontuur van de Koreaanse ontwikkelaar Shift Up Corporation. Keer terug naar een bijna uitgestorven aarde, die is overspoeld door de monsterlijke Naytibas, en vecht om de mensheid te redden.


Final Fantasy VII Rebirth

Cloud en zijn vrienden zijn ontsnapt uit de dystopische stad Midgar en beginnen aan een lange reis. Final Fantasy VII Rebirth is het volgende, langverwachte hoofdstuk in het Final Fantasy VII-remakeproject, een herbewerking van het iconische fantasy-avontuur van de oorspronkelijke makers.‎


The Last of Us Part II Remastered

Speel de game die meer dan 300 Game of the Year-prijzen heeft gewonnen. Dankzij de talloze technische verbeteringen is The Last of Us Part II Remastered nu de definitieve manier om het bekroonde verhaal over Ellie en Abby te spelen. Beleef de intense gevechten van The Last of Us II in het nieuwe speltype No Return. In deze roguelike ervaring probeer je elke run zo lang mogelijk te overleven door de beste route te kiezen in een reeks willekeurige confrontaties.


Tekken 8

Kies uit 32 opnieuw ontworpen vechters in het nieuwste deel van de langlopende Tekken-serie. Zorg dat je het nieuwe Heat-systeem onder de knie krijgt en verpletter je tegenstanders. Elke klap en stoot komt tot leven door de indrukwekkende visuals die zijn ontwikkeld voor de nieuwe generatie hardware.