Kans maken op een gratis Playstation 5? Schrijf je gratis in…

Gratis Playstation 5

Waarom zou je een PS5 kopen als je hem ook gratis kunt krijgen? Schrijf je in op de price alert van Playstation 5 en profiteer van exclusieve aanbiedingen. PS5 games, controllers, accessoires en Playstation 5 bundels met hoge kortingen. Daarnaast verloten wij een complete Playstation 5 en diverse games! Dus als jij je inschrijft voor de Price Alert maak je sowieso kans op een Gratis Playstation 5. Mocht je de gratis PS5 niet winnen dan maak je ook nog kans op alle andere PS5 prijzen:

 • €200 aan Playstation 5 plus tegoed
 • 10 Games
 • 5 controllers
 • 3 Playstation 5 tassen

Playstation 5 prijs

Ben je opzoek naar de goedkoopste Playstation 5 prijs? Houdt dan zeker onze website in de gaten voor de laatste PS5 aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Playstation 5 info. Zodra de Playstation 5 release datum in Nederland bekent is laten we je het weten via onze alert-functie. Zo ben je als eerste op de hoogte van de goedkoopste Playstation 5 van alle winkels. Dagelijks vergelijken wij diverse webshops online met hun PS5 prijzen.

Playstation 5 games

Wanneer de Playstation 5 uitkomt is er ook een grote groep gamers die zichzelf een hele andere vraag stelt. Welke PS5 games komen er uit?
De Playstation 5 zal dezelfde games hebben als de Playstation 4 er er zullen een paar nieuwe releases uitkomen. De verkoop van de meeste Playstation games is zo goed gegaan dat het bijna onmogelijk is om deze Playstation games niet in een nieuw jasje van de 5 te steken. Je kunt zelf wel een paar Playstation 5 games bedenken die we zeker terug gaan zien op ons beeldscherm. Hieronder een overzicht met PS5 games:

 • Grand theft
 • Fifa 20
 • Call of Duty
 • Horizon Zero Down
 • Oddworlds
 • God of War
 • FortNite

Zodra we weten wanneer de Playstation 5 release datum is dan geven we je direct een seintje. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Playstation 5 games? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Playstation 5 release datum

Een populaire schatting onder zowel fans als bedrijfsanalisten is dat we PlayStation 5 in 2020 zullen zien verschijnen. Het is niet onmogelijk dat de lancering al in 2019 is en we de playstation 5 in dat jaar al kunnen bestellen. Er zijn echter twee belangrijke factoren die de releasedatum van de Playstation 5 in de weg zitten.
De PlayStation 4 wordt nog steeds goed verkocht. Kijkend naar de verkoopcijfers is de Sony gameconsole de grootste. Dus waarom zou je een PS5 op de markt brengen terwijl de PS4 ook nog goed verkocht wordt? Er zijn enkele grote exclusieve games op komst voor de Playstation 4.

Playstation 5 specs

Wat we uiteindelijk van de PS5 kunnen verwachten is moeilijk om te zeggen. Wel kunnen we een aantal verwachtingen uitspreken als het gaat om de PS5 specificaties. Onze voorspelling van de releasedatum voor de Playstation 5 is 2020. Tegen de tijd dat de Playstation 5 uitkomt zal de technologie verder zijn en zich op een heel andere manier plaatsvinden. De PS5 zal in staat zijn om nieuwe en spannende dingen te doen die de gamer zal verbazen. Als je een beetje in de toekomst denkt dan kun je wel alvast een paar specificaties voor de Playstation 5 bedenken.

€5 per maand

12 maanden ps5 plus

€8,33 per maand

3 maanden ps5 plus

€8,99 per maand