Gratis ps5

Veel van ons moeten nog wachten op de Playstation 5. Tot die tijd moeten vele gamers het nog steeds met de PS4 doen. Ditmaal verloten wij onder onze nieuwsbriefleden 2 ps5 controllers en 2 ps4 controllers! Ben je ingeschreven op onze nieuwsbrief dan maak je automatisch kans.

Kans maken op een gratis ps4 controllers? Schrijf je gratis in…

Gratis Playstation 5

Waarom zou je een PS5 kopen als je hem ook gratis kunt krijgen? Schrijf je in op de price alert van Playstation 5 en profiteer van exclusieve aanbiedingen. PS5 games, controllers, accessoires en Playstation 5 bundels met hoge kortingen. Daarnaast verloten wij een complete Playstation 5 en diverse games! Dus als jij je inschrijft voor de Price Alert maak je sowieso kans op een Gratis Playstation 5. Mocht je de gratis PS5 niet winnen dan maak je ook nog kans op alle andere PS5 prijzen:

  • €200 aan Playstation 5 plus tegoed
  • 10 Games
  • 5 controllers
  • 3 Playstation 5 tassen

Playstation 5 prijs

Ben je opzoek naar de goedkoopste Playstation 5 prijs? Check dan regelmatig onze website voor de laatste PS5 aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Playstation 5 info. Zodra de Playstation 5 release datum in Nederland bekent is laten we je het weten via onze alert-functie. Zo ben je als eerste op de hoogte van de goedkoopste Playstation 5 van alle winkels. Dagelijks vergelijken wij diverse webshops online de goedkoopste PS5 prijs

€5 per maand

12 maanden ps5 plus

€8,33 per maand

3 maanden ps5 plus

€8,99 per maand

12 maanden ps5 plus